Voordelen van onze op maat gemaakte prothese

Materiaal. Ons materiaal is zacht, luchtig, recyclebaar en waardevol. Daarom willen we eigenaar blijven van onze producten en er voor zorgen dat ze oneindig hergebruikt kunnen worden. De keuze voor het materiaal is drieledig: geen negatieve invloed op het lichaam, optimaal draagcomfort en volledig hergebruik.

Kleur. Dé huidskleur bestaat niet en daarbij, het doet niks extra’s voor je. Om deze reden maken wij protheses met kleur en kunst, op maat voor jou en je favoriete bh, zodat het bij je lingerie past en je er vrolijk van wordt. Onze huidige kleuren zijn rood, wit, blauw en oranje. Dutch Made. In de toekomst gaan we deze uitbreiden. De kleur is door en door en past binnen ons recycle proces.

Nat. Onze protheses zijn ook gemaakt om nat te worden. Ga lekker zwemmen, duiken, surfen of gewoon lummelen aan het zwembad of op het strand. Duik lekker de sauna in. Zoet, zout of kokend water alles is prima. Leef en beweeg. Laat niets je tegenhouden. Bikini of badpak maakt niet uit. Daarna droogt ze gewoon mee op.

Schoon. Hygiëne is belangrijk, daarom kun je onze protheses simpel wassen of zelfs koken. De open structuur laat water en warmte door en droogt eenvoudig op. Zout water of chloor geen probleem. Gewoon wassen zoals het uitkomt, op de hand of onder de douche. Geen speciale zeepjes nodig, wat jij lekker vindt. Niet wringen!