Hashtagtwo Borstprothese op maat

Ieder mens is uniek. Iedere borst ook. Toch valt er weinig te kiezen als je een borstprothese moet. Dan heb je het maar te doen met de standaard.

Wij vinden dat dit anders moet en anders kan: met een externe borstprothese zó exact op maat gemaakt dat je haast vergeet dat je ‘m draagt. Ademend, pijnbestrijdend en esthetisch. Het beste alternatief voor je eigen, echte borst.

Zacht voor op je huid

We hebben gekozen voor een externe of uitwendige oplossing voor vrouwen na een borstamputatie. Niet alleen na een amputatie maar ook na een explantatie dus als je je implantaten hebt laten weghalen kan een losse prothese een oplossing zijn. Je hebt al een heel traject afgelegd en kunt wel wat zachtheid gebruiken. 

Je hebt geen lingerie nodig waar hoesjes inzitten, je draagt onze losse prothese gewoon op de huid in je BH. Onze losse prothese op maat geeft je ook de vrijheid of de keuze om af te wisselen. De ene dag heb je misschien zin in mooie lingerie met prothese en de andere keer wil je gewoon plat. 

Volgens onze draagsters wordt het als een nieuwe ochtendroutine ervaren, BH aan, borstprothese erin (of niet) en je klaarmaken voor de dag die voor je ligt. Ook kun je kiezen voor verschillende kleuren protheses, zo kun je ze afstemmen op de kleur van je lingerie of andersom. Onze losse protheses worden omdat ze zo licht zijn trouwens ook gewoon in badkleding gedragen of in een voorgevormd hemdje of sporttop. De keuze is aan jou.

Borstprothese op maat

Wij hebben een app ontwikkeld waarmee jij jouw borst of litteken zelf kunt scannen. Gewoon thuis, in je eigen prettige omgeving. Wil je juist geholpen worden, dan komen wij naar jou toe of ben je welkom bij ons. 

De applicatie maakt geen foto maar een puntenwolk en gebruikt automatisch alleen het gedeelte tussen je navel en je kin zodat je privacy is gegarandeerd. 

Als je voor ons kiest en abonnement afsluit zetten we de puntenwolk om in een persoonlijke prothese. Deze printen we met jouw persoonlijke voorkeuren of ons advies en sturen ze op zodat jij snel na je mastectomie een borstprothese in huis hebt.

Heb je al een enkelzijdige of dubbelzijdige mastectomie ondergaan, dan kunnen we samen op zoek naar de vorm die jou bevalt. De 3D scan zorgt ook in dit geval er voor dat je borstprothese passend is op jouw litteken en lichaam.

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie