Zwemmen en sporten met dezelfde prothese

Extra zwemprotheses of sportprotheses zijn niet meer nodig. Bij Hashtagtwo krijg je een oplossing voor je dagelijks leven, hier horen sporten en zwemmen ook bij.

Omdat zwemmen een zachte vorm van bewegen is, is het een prima manier om al je grote spiergroepen te oefenen na een borstoperatie. Het versterkt je spieren en het water werkt verkoelend.

Door de open ademende structuur houdt de prothese geen water vast en kan warmte makkelijk weg. Het lichte gewicht geeft je meer bewegingsvrijheid dan andere protheses.

Zwemprotheses en Sportprotheses eenvoudiger gemaakt

Je hebt geen speciale badkleding meer nodig om het water in te gaan. Hashtagtwo protheses zijn veel lichter van gewicht , vormvaster  en houden geen water vast. Onze zachte protheses drogen gewoon met je badkleding op. Nu kun je weer je eigen smaak volgen bij het uitzoeken van een badpak of bikini.

Sporten en bewegen tijdens en na borstkanker heeft niet alleen positieve effecten op je conditie en spierkracht maar ook op hoe je je voelt. Ook als je gaat sporten heb je geen speciale sportprothese meer nodig. Door de open structuur heb je geen extra warmte ophoping  op de plek waar dat toch al niet fijn is. Het lichtere gewicht geeft je  meer bewegingsvrijheid en als je je bukt hoef je niet bang te zijn dat je inkijk hebt.

Deze mammaprothese beweegt zacht mee met je bewegingen in plaats van op en neer te deinen zoals zwaardere protheses wel doen.

Hashtagtwo zadelt je niet met extra kosten op maar geeft je een oplossing voor je dagelijks leven.

vechten tegen borstkanker met sportprotheses

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie