De keuze waar zij zich goed bij voelt

Mijn vrouw heeft borstkanker en haar borst zou gezien de grootte van de tumor geamputeerd worden.
Wij hebben met zijn tweeën uitgebreid naar diverse oplossingen gekeken. Van reconstructies tot protheses.
Via onze neef werd mijn vrouw op de hoogte gebracht van Hashtagtwo, wij hebben het daar uitgebreid samen over gehad.
Mijn vrouw haar voorkeur waren protheses en na het gelezen te hebben van de website helemaal van het concept van Hashtagtwo.

Ik was meer voorstander van een reconstructie, maar zij moest uiteraard die keuze maken, waar ze zich goed bij voelt. Ik heb ook de website bezocht, maar bleef sceptisch omdat het concept mooi oogde, maar nog erg jong was en vragen opriep ondanks de uitgebreide FAQ’s.
Daarnaast viel het ook niet direct onder de zorgverzekering.

Wij hebben een uitgebreid gesprek gehad met Monica en Sander over de visie, mogelijkheden en de kosten. Tevens hebben we de productie bekeken en voorbeelden gevoeld van het materiaal. Mijn vrouw was er al zeker van en ik kwam ook steeds meer tot conclusie dat dit toch wel een heel vrouwvriendelijk en mooi concept is t.o.v. de siliconen- en overige protheses. Op elke vraag van ons was er een duidelijk antwoord.

Het materiaal voelt erg prettig aan, geeft bewegingsvrijheid (zelfs sporten), is licht van gewicht met een open structuur en vocht bestendig. De 3D productie zorgt voor een passende vorm en daarmee kan de prothese in elke normale BH.

Benno