contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactinformatie, of een bericht te sturen met het formulier. Wij doen ons uiterste best om binnen een werkweek te reageren.

NEEM CONTACT OP

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

STUUR ONS EEN BERICHT

hashtagtwo teamplayers

Beeldwerk

De uitdaging was het vertalen van het concept van #2 naar een TV-commercial. Het persoonlijke gevecht in een industriële omgeving visualiseert het afscheid van een tijdperk. We zijn trots op het bedenken en uitvoeren van deze bijzondere productie.

Chris

De status quo accepteer ik niet.

Studio MAke

Bij het produceren van de soundtrack zijn we zeker niet voor de clichés gegaan: We willen juist iets losmaken en letterlijk de toon zetten…voor ons hoeft het niet persé ‘mooi’ te klinken maar mag je juist dat rauwe voelen. We hopen dat je in het geluid de boosheid en frustratie hoort, maar ook een stukje hoop…daar draait het om en dat is ook waar #2 voor staat.

LISA

Bewustzijn creëren in de hele samenleving doorbreekt op lange termijn de huidige taboes. Door ons te profileren op verschillende media zetten we deze beweging in gang.

Sandra

Bij mijn werk als acupuncturist zie ik met regelmaat vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan. De behandeling is gericht op een zo optimaal mogelijk herstel van littekenweefsel, naast verwerking van het gehele proces. Het litteken kan er bij iedere vrouw heel verschillend uit zien, waar anderen vaak geen idee van hebben. Bij het bedenken van de naam vond ik het heel belangrijk om stil te staan bij het litteken, aan de ene kant uit respect voor deze vrouwen die dit zware proces hebben ondergaan, aan de andere kant om het niet mooier voor te doen dan het daadwerkelijk is. De naam # 2 geeft met het # teken het litteken weer van deze vrouwen, zowel fysiek als mentaal, als symbool voor het moeilijke proces dat ze hebben doorgemaakt. 2 geeft de balans weer, om het evenwicht te herstellen, zodat ze zich weer compleet kunnen voelen. Vandaar # 2, hashtag two!

Egon

De emotie is niet te missen in elke foto die ik samen met Mieke en een fantastisch team gemaakt heb. Zelfs het product straalt intimiteit uit.

Lisan

Als zelfstandige allrounder weet ik complexe verhalen goed te vertalen naar geanimeerd beeld. Zo heb ik hashtagtwo mogen helpen met het verduidelijken van de scanmethode in de app. Met kleine animaties laten we zien hoe de scans mogen worden uitgevoerd. Het voelt goed om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen voor deze bijzondere organisatie.

Mieke

Ik ben Mieke, moeder van drie kinderen, twee jongens van 13 en 11 jaar en een meisje van 9. In 2018 op 37 jarige leeftijd is er borstkanker bij mij geconstateerd. Na chemo, eenzijdige amputatie, bestraling en immunotherapie ben ik in januari 2020 genezen verklaard. Zo loopt iedereen in zijn of haar leven littekens op, zichtbaar en niet zichtbaar. Het maakt je de persoon die je bent. Door hier aan mee te werken wil ik laten zien dat iedereen mooi is zoals ie is. Het zou geweldig zijn als veel vrouwen profijt gaan hebben van deze prothese, dat het ze helpt zich weer mooi en zichzelf te kunnen voelen.

Sander

Technisch zijn er zoveel mogelijkheden waarmee we echt invloed kunnen hebben op het dagelijkse leven. Elke op maat gemaakte borst geeft iemand weer een sprankje positieve energie, dit blijft motiveren.

Chantal

Ik ben trots dat ik op geheel eigen wijze zorg heb mogen dragen tot het maken van verbinding tussen individuen in deze intieme en krachtige productie.

Janneke

Wanneer je met borstkanker geconfronteerd wordt ga je een enorm gevecht aan. Het logo en concept is daar een visualisering van: de 'war paint' die vrouwen in deze tijd virtueel schilderen en laat zien hoe strijdbaar zij zijn. De website sluit daar weer op aan.

Monica

Borstkanker, amputatie een rollercoaster. En dan, wat past bij jou en jouw leven, je lichaam zeg maar 2.0 Plat, een tattoo, in je eigen lingerie of gewoon voor af en toe. Jij bepaalt, dat is zo belangrijk, zelf kiezen wat, maar ook hoe. Het moet anders! Daar heb ik me sterk voor gemaakt, veel geluisterd en een heel nieuw concept bedacht zodat jij je eigen gang kunt gaan 🙂 geen gedoe! Oh en geen huidtinten want die doen niks voor je!

Rose-marie

Met een groeiend team van professionals werken we aan ons vernieuwende idee. Dit ‘ongoing process’ kent een fantastisch eerste resultaat; draagbaar, comfortabel, op maat gemaakt, veilig en circulair.

Henk

De transparantie waarin Hashtagtwo wil opereren is ook erg vernieuwend en voor ons een mooie uitdaging om dit proces te ondersteunen.

Michèl

In plaats van verlijmen sluit de verpakking als een puzzel. Bij terugkomst kan hij volledig hergebruikt worden voor de volgende unboxing experience.

Nick

Wij als software ontwikkelaars voelden ons enorm gemotiveerd om onderdeel te mogen zijn in zo’n nobel en innovatief project. Na het aanhoren van de heftige realiteit en de verademde oplossing welke #Two weet te realiseren, moesten en zouden wij hier deel aan uit moeten maken. Voorafgaand vonden wij het belangrijk een Proof of Concept (PoC) te ontwikkelen, zodat we de belofte konden maken een dergelijke oplossing te kunnen realiseren. Na een succesvolle PoC, zijn wij deze uitdaging dan ook vol aangegaan; een App, waarmee vrouwen in een eigen vertrouwde omgeving de 3D scans kunnen maken. Dit op de meest innovatieve en veilige manier mogelijk. Nick van Laarhoven – WEAP.

Simon

Ik krijg energie uit samen innovatieve ideeën realiseren. Als R&D specialist ben ik werkzaam op verschillende gebieden en schaalgroottes. Of het nou gaat om een modulair woningbouwsysteem, custom-fit BH’s of lichtkunstwerken; ik hou er van om mee te denken, te ontwikkelen en ideeën verder te brengen. #2 is daarin geen uitzondering. De protheses die #2 ontwikkelt verleggen niet één maar tegelijkertijd meerdere grenzen. Deze bieden vrouwen een niet schadelijk en perfect passend alternatief en verleggen gelijk grenzen op het gebied van productietechnieken, circulariteit en mass customization. In dergelijke ambitie en combinatie van nieuwe technieken ligt de toekomst!

en hoe nu verder?

vrouwen met borstprotheses

"we refuse to settle for the status quo"

We zijn een team van gedreven professionals die ieder vanuit een heel eigen discipline en een andere invalshoek naar het probleem rondom het gebruik van siliconen bij borstprotheses hebben gekeken. 

Wij hebben daarom gezocht naar een nieuw bruikbaar en veilig materiaal. Wij zijn hierover volledig transparant zodat vrouwen weten wat ze op het lichaam dragen en wat ze kopen.  

Wij zijn hashtagtwo

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie