3d scan op
voorhand

Snel na je mastectomie een borstprothese in huis dan kun je een 3D scan op voorhand doen en ontvang je na de operatie je borstprothese op maat.

Wij doen alles voor jou gemoedsrust en proberen je zorgen omtrent de borstprothese weg te nemen. Ook in de maanden na je mastectomie blijven we je voorzien van de beste oplossing.

Hoe werkt het

Wij hebben een app ontwikkeld waarmee jij jouw borst of litteken zelf kunt scannen. Gewoon thuis, in je eigen prettige omgeving. Wil je juist geholpen worden, dan komen wij naar jou toe of ben je welkom bij ons. 

De applicatie maakt geen foto maar een puntenwolk en gebruikt automatisch alleen het gedeelte tussen je navel en je kin zodat je privacy is gegarandeerd. 

Als je voor ons kiest en abonnement afsluit zetten we de puntenwolk om in een persoonlijke prothese. Deze printen we met jouw persoonlijke voorkeuren of ons advies en sturen ze op zodat jij snel na je mastectomie een borstprothese in huis hebt.

Heb je al een enkelzijdige of dubbelzijdige mastectomie ondergaan, dan kunnen we samen op zoek naar de vorm die jou bevalt. De 3D scan zorgt ook in dit geval er voor dat je borstprothese passend is op jouw litteken en lichaam.

Op voorhand je lichaam scannen zonder verplichtingen

Laat ze scannen zodat je ze eventueel later kunt printen. Vul hieronder je naam en mailadres in, dan nemen wij contact met je op en sturen je een persoonlijke QR code om de app te gebruiken.

Borstrpothese scannen

1 Video's

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie