Herstel Na Borstkanker

Vooraf scannen doet iets met je. Het gevoel dat je zelf actie hebt ondernomen, wetende dat het digitale beeld van je borsten is vastgelegd geeft al een ander gevoel.

Als je gekozen hebt om (voorlopig) plat te blijven dan weet je waar je aan toe bent na je amputatie. Je hebt kunnen kennismaken met ons materiaal en vertrouwd kunnen worden met de Boop die voor je gemaakt gaat worden.

Een geruststellende gedachte en een goed beging van je herstel na borstkanker.

Borstprothese na je ingreep

Vanuit het ziekenhuis ontvang je een noodprothese maar zodra je litteken geheeld is ongeveer een 10 dagen na de ingreep kun je de eerste prothese die voor jou op maat gemaakt is al dragen en start je herstel na borstkanker.

Deze prothese maken we extra zacht maar nog niet passend op je litteken. Dat litteken moet nog verder kunnen helen, soms heb je nog wat last van vocht. De vorm gaat nog veranderen en we zorgen ervoor dat er extra lucht op je huid komt.

De mammaprothese heeft een licht masserende werking. Als het geopereerde gebied daarna rustig is dan maken we de prothese passend op je litteken en in je nieuwe lingerie. Jij bepaalt wie je vertelt in welk traject je zit en hoe het met je herstel gaat.

En heb je er even geen zin in dan hou je het gewoon voor jezelf, ze zullen het in ieder geval niet kunnen zien.

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie