Hashtagtwo not your first choice

Wanneer


Wacht je nog op een ingreep dan bestaat de mogelijkheid om alvast je borsten vast te leggen middels de Hashtagtwo App, we hebben dan al de digitale beelden. Na de ingreep kunnen we verschillende protheses aanbieden tijdens de genezing, de eerste kun je vrij snel dragen – na de eerste wondheling (ongeveer 10 tot 14 dagen) deze maken we hol en heel zacht zodat je litteken kan genezen, zodra je eraan toe bent kunnen we kijken dat we de volgende iets minder hol en wat meer passend op je lichaam maken. Dit valt gewoon onder de verschillende services, je betaalt niks extra’s voor de protheses die je nodig hebt.

Het meest ideale is als we een scan van je kunnen ontvangen met hierin nog je eigen borsten, dus voordat je geopereerd bent. We hebben dan meteen het goede voorbeeld. Na je operatie kun je dan de 2e scan maken van het littekengebied en deze beelden gebruiken we om de prothese te maken voor jou. Zodra het litteken geheeld is en het geopereerde gebied rustig is (meestal zo’n 10 tot 14 dagen na de operatie) kun je de eerste prothese dragen, deze worden zo gevormd dat ze de heling niet in de weg staan maar dat je wel alle voordelen hebt.

Dan heb je nu waarschijnlijk 0 of 1 borsten of een deel van een borst waar je een oplossing voor zoekt. Je litteken is al geheeld en rustig dus de scanbeelden kunnen gemaakt worden en we kunnen de prothese laten aansluiten op je lichaam.

Voor wie

De overgebleven borst dient als voorbeeld voor de prothese.

Mocht je dit voorbeeld niet meer hebben dan gaan we kijken welke vorm of gewicht jij prettig vindt bij jouw lijf. Je kunt dan bijvoorbeeld een scan maken met de BH en de protheses die je nu draagt of van een voorgevormde BH met de cup die je graag wilt gaan dragen. Ook gaan we een bibliotheek opbouwen waar je een nieuwe prothese kunt uitzoeken die bij jou past.

Mocht je nu een deelprothese op maat willen hebben dan kan dat natuurlijk ook.

Ook dat is natuurlijk een keuze maar wil je naast plat toch af en toe wat meer dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de protheses.

Stel je bent in verwachting, dan veranderen je borsten natuurlijk heel erg, maar je protheses groeien niet mee. Neem contact met ons op om te kijken hoe we dit samen kunnen oppakken.

Heb je je implantaten laten verwijderen dan kan het vaak extra lastig zijn om een passende oplossing te vinden. Bredere littekens of onregelmatigheden nemen we mee op in de achterzijde van de prothese. Wij kijken dat we de prothese zo opbouwen dat ze over een reconstructie heen passen. Dit geldt ook voor lipofilling als deze uiteindelijk toch niet genoeg symmetrie geeft.

We hebben een oplossing bedacht niet alleen voor vrouwen na een amputatie, maar we kunnen ons ook voorstellen dat onze prothese een oplossing kunnen zijn in je transitiefase. Ze zijn in ieder geval lichter en luchtiger.

Scannen

Hashtagtwo heeft een eigen app ontwikkeld waarmee jij jezelf in je eigen omgeving kunt scannen. De applicatie kan geïnstalleerd worden op de meeste Iphones geproduceerd na 2017. Heb je zelf geen geschikt toestel maar iemand in je omgeving wel kun je wellicht tijdelijk de app op deze Iphone installeren, na het scannen blijven er geen data gegevens van je scan achter op deze telefoon.

Heb je geen toegang tot een geschikte Iphone dan kun je naar het kantoor van hashtagtwo komen. Hier hebben we een speciale ruimte waar je zelf de scan kunt maken. Tevens krijg je een lekkere kop koffie en kun je met ons kennis maken.

Heb je geen toegang tot een geschikte Iphone en kun je niet bij ons langs komen dan komen wij binnen Nederland naar jou om je zelf de scan te laten maken met een van onze toestellen. Om logistieke redenen kan het tot 4 weken duren nadat je het abonnement hebt afgesloten voordat we de scan afspraak kunnen inplannen. 

In de scan applicatie slaan we geen beelden op maar data punten van alleen je torso, je gezicht en onderlichaam worden automatisch overgeslagen. Deze data punten worden beveiligd verzonden naar onze server en vormen nog altijd geen beeld, op de gebruikte Iphone blijft geen data achter. Met onze ontwikkelde software wordt uit deze punten jouw persoonlijke boop gemaakt.

De boop wordt gemaakt uit het 3d bestand van je lichaam met en zonder bh. Draag tijdens het scannen de bh waarin je onze boop wilt gaan dragen. Het uiteindelijke resultaat zal het best passen in je gekozen  bh. De boop is licht gewicht en kan rechtstreeks op de huid gedragen worden in een normale bh of in een speciale prothese bh, dit is jou eigen keuze.  

Dragen

Je kunt de prothese eigenlijk al heel snel na je ingreep dragen, we passen haar dan zo aan dat de buitenkant mooi in je BH aansluit en dat de kant op het litteken extra ruimte krijgt en kan ademen zodat dit goed kan helen. Voorafgaand aan de ingreep kun je al een scan maken. Zodra het litteken genezen is en de huid rustig dan kunnen we een volgende prothese maken die op je lichaam aansluit. We hebben dit al getest met enkele deelneemsters.

Gewoon zoals jij dat prettig vindt, ze kan in ieder geval in gewone lingerie op de huid gedragen worden dan “nest” ze zich op je lichaam. Op je huid gedragen komen haar kwaliteiten het best uit, ze vormt zich naar je litteken en blijft dan ook beter zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat bij het bukken je protheses naar beneden vallen en inkijk veroorzaken. De protheses zijn licht dus voorkomen dit probleem. Mocht je gehecht zijn aan je prothese BH’s  dan kan dat natuurlijk ook. Kwestie van uitproberen. Uiteindelijk bepaal jij wat je prettig vindt en niet wij.

Hier kun je gewoon dezelfde protheses voor dragen, je hebt hier geen andere voor nodig. Geen gedoe. Misschien wel handig om dan een reserve te hebben (abonnement 3). Ze blijven niet drijven dus als je van tevoren niet kunt zwemmen, dan kun je dat nu ook niet.

Gewoon op de hand wassen met een zachte niet al te schuimende zeep. Alleen niet wringen dan gaat ze stuk maar tussen een handdoek platduwen dan gaat veel water er al uit. Nog even aan de lucht laten drogen (of op de verwarming leggen) en klaar. De meeste doen dit in de avond of in de nacht. Temperatuur bepaal je zelf de prothese kan zelfs tot 100C aan.

Materiaal en hergebruik

Bij Hashtagtwo hebben we definitief afscheid genomen van siliconen. We werken met cawiton een materiaal dat ademt en goed de warmte geleid zodat jij geen last hebt van nare geurtjes of van zweetplekken onder je prothese.

Alles wat we ontworpen hebben voor jou moet hergebruikt kunnen worden, de prothese maar ook de box. Gewoon omdat het kan en omdat we onze kinderen niet willen opzadelen met een hele afvalberg.

De boops en de box vertegenwoordigen een waarde oplopend tot €1600,- Daarom blijft het  materiaal van de prothese en de box eigendom van Hashtagtwo, om er zeker van te zijn dat we onze cirkel rond krijgen. Jij stuurt ze retour zodra je ze niet meer wilt gebruiken en wij starten het proces voor hergebruik. De protheses worden versnipperd en weer gebruikt om nieuwe protheses te maken. Design for re-use noemen ze dat.

De kleur zoals wij die gebruiken voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen voor kinderspeelgoed. Jonge kinderen onderzoeken hun speelgoed graag al kauwend en al bijtend vandaar dat hoge eisen worden gesteld aan kleurgebruik. De kleur is door en door en zal daarom niet afgeven. Kleur en hergebruik zijn natuurlijk op elkaar afgestemd.

Abonnement om te gebruiken

Alle materialen blijven van ons, jij gaat ze gewoon gebruiken alsof ze van jou zijn, alleen maken we de afspraak dat we ze weer retour krijgen zodra je ze niet meer gaat gebruiken. Ruimt voor jou lekker op en wij zorgen voor hergebruik. Dat is de reden dat we samen een abonnement/overeenkomt afsluiten. Je betaalt ons voor onze service en wij zorgen dat je de prothese afgestemd op jouw lijf en wensen ontvangt.


We maken hierin geen verschil in service en kosten, want uiteindelijk kun jij er ook niks aan doen dat je een deel – 1 borst of helemaal geen borsten over hebt en of je een hele kleine of een hele grote cup hebt. Je betaalt per service en niet per borst of volume.

Hashtagtwo one – wil zeggen 1 oplossing per jaar voor jou – je betaalt € 15,- per maand gedurende 1 jaar.
Bij deze service ontvang je 1 boop als je nog 1 borst hebt, 2 protheses als je 0 borsten hebt of een deelboop per jaar.

Hashtagtwo two – wil zeggen 2 oplossingen per jaar voor jou –  je betaalt € 22,50 per maand gedurende 1 jaar.
Bij deze service kun je 1x extra wisselen, je ontvangt dus twee boops (of vier) gedurende de looptijd van je jaarabonnement. Je stuurt de “oude” boop retour en kunt dan een nieuwe boop ontvangen. Is de maat nog goed dan hebben we geen nieuwe scanbeelden nodig en anders maken we de nieuwe aan de hand van nieuwe scanbeelden of voorkeuren.

Hashtagtwo three – wil zeggen 2x Service 1 ofwel 2x dezelfde oplossing voor je – je betaalt € 30,- per maand gedurende 1 jaar.
Bij deze service krijg je direct een extra boop geleverd, kan in andere kleur of met andere voorkeuren die je dan als reserve kunt gebruiken of voor een andere BH.

Past de boop(s) na een jaar nog goed bij je dan kun je daarna je abonnement per maand met korting verlengen.
Hashtagtwo one verlengen kost dan € 10,- per maand
Hashtagtwo two verlengen kost dan € 17,50 per maand
Hashtagtwo three verlengen kost dan € 25,- per maand
Wil je na een tijdje toch wel een nieuwe boop dan stuur je de oude retour en kies je opnieuw jouw service abonnement.

Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor onze service op basis van een jaarcontract. Eén jaar vinden wij echt het maximum. Door het bedrag te splitsen over 12 maanden en door de kosten te koppelen aan de service en niet aan het aantal dat je nodig hebt, willen we onze protheses bereikbaar houden voor iedereen (de gemiddelde kosten voor de kapper per jaar liggen hoger). Na een jaar beslis je wat je dan wilt doen, dat moet jouw keuze blijven. Je stopt met je abonnement en wij ontvangen alles retour of en dat hopen we natuurlijk, je sluit een nieuw abonnement af en ontvangt een nieuwe op jouw lijf en wensen afgestemde boop. Of je kunt er ook voor kiezen om met dezelfde prothese maandelijks te verlengen, je ontvangt dan korting van ons. De standaard twee jaar vinden we veel te lang dat is nergens goed voor.

Je lichaam verandert nogal. Je wordt ouder, je gewicht schommelt maar ook als gevolg van de behandelingen die je gehad hebt kan je lijf veranderen. We vinden dat je zelf moet kunnen bepalen wanneer je een nieuwe boop wilt hebben of eentje als reserve erbij of gewoon omdat je een andere kleur ook mooi vindt. Daarom hebben we het bedrag verdeeld over 12 maanden over verschillende service abonnementen.

Het huidige vergoedingenstelsel kan hier nog niet goed mee om gaan daarom dat we onze eigen oplossing hebben bedacht in de abonnementsvorm. Zo heb jij geen verwijzingen nodig en hoef je niemand om toestemming te vragen.

Bestellen, betalen en verzenden

Je kunt de boops via onze website Hashtagtwo bestellen. Nadat je een account hebt aangemaakt en de bestelprocedure hebt doorlopen ontvang je een mail met jouw QR code en daarmee een link om met de Hashtagtwo app een digitaal bestand te maken. We zijn er als je hulp nodig hebt. Zo kun je makkelijk in je eigen tijd én in je eigen omgeving alles regelen. Je kunt ook een afspraak met ons maken via de website als je dat prettiger vindt. Jij komt naar ons in Grubbenvorst, of wij komen naar jou. Wij maken dan de scan voor je en plaatsen samen de bestelling.

Bij het afsluiten van een abonnement verstrek je tevens een machtiging tot automatische incasso (Ideal / SEPA) om de maandelijkse abonnementskosten en andere verschuldigde kosten (verzend- en retourkosten ) af te laten schrijven van het opgegeven rekeningnummer.

Je ontvangt de boop in een herbruikbare envelop. Onze verzenders worden door ons gekozen om hun service maar ook hoe ze omgaan met personeel en met duurzaamheid. Geen spoedjes want die zorgen voor meer CO2.

Jij weet wat je besteld hebt, dat hoeven we niet van de daken te schreeuwen dus dat houden we privé.

Bij de envelop die je ontvangt zit meteen ook een retourenvelop en label voor de box en een kleinere envelop voor de prothese met label, dan hoef jij die alleen op een afleverpunt af te geven. Kosten voor retour zijn al verrekend via je bestelling omdat uiteindelijk alle protheses voor hergebruik geretourneerd worden.

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie