Mammaprothese op maat

Er valt weinig te kiezen als je een mammaprothese moet. Wij willen laten zien dat het ook anders kan. Onze mammaprothese op maat is passend in jouw favoriete BH, direct op de huid.

Een aparte zwemprothese of sportprothese is niet meer nodig ook hiervoor gebruik je je vertrouwde bad & sportkleding. De luchtige en ademende mammaprothese sluit je huid niet af en voert de warmte weg.

mammaprothese
zonder hoesje

“Een mammaprothese is een borstprothese. Deze vervangt jouw borst of een gedeelte van jouw borst. Je kunt een kant en klare mammaprothese krijgen die je in je (prothese) bh draagt. Als een kant-en-klare mammaprothese niet past, kun je er een op maat laten maken”.

Deze tekst vind je via Google bij een zorgverzekering. Voor een mammaprothese en zeker voor een mammaprothese op maat heb je wel eerst de goedkeuring nodig van je zorgverzekering nodig. Wat volgt zijn dan silicone protheses die zwaar en warm zijn en niet geschikt voor hergebruik.

Wij vinden dat je zelf de keuze moet kunnen maken na een borstoperatie en dat maatwerk niet een keuze maar een standaard optie is, gewoon omdat dit inmiddels mogelijk is. We schrijven inmiddels ook niet meer met een kroontjespen maar maken gebruik van computers.

Borstprothese in jouw favoriete BH

2 Video's

Mammaprothese die je comfort geeft

Hashtagtwo maakt alleen maatwerk maar is hierdoor niet duurder dan een standaard mammaprothese. We hebben een proces ontwikkeld waarbij we de prothese zo vormgeven dat je borstbeeld weer in balans is, symmetrisch.

Voor het comfort is het belangrijk dat ze goed past en daarom maken we haar ook op maat op je litteken, dat geeft steun en beschermt je. Voor je hersens is het belangrijk dat ze overeenkomt met de geamputeerde borst, je lichaam, met name je armen “voelen” ook je borsten. Als dit gevoel nu anders is dan krijg je een seintje dat er iets niet klopt. Door dit seintje wil je de hele tijd corrigeren – kijken of alles wel goed zit en dat maakt onzeker.

Ze is licht zodat je geen gat ziet als je je bukt en geen dood gewicht met je meedraagt als dat niet nodig is. Je kunt zo ook prettiger sporten en zwemmen. Ze neemt de temperatuur aan van je lichaam maar gaat niet onnodig zweten omdat er lucht doorheen kan. En ze is zacht, ook dat beschermd maar voelt ook goed als je ergens tegen botst of wilt knuffelen.

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie