Borstprothese die past
in jouw favoriete lingerie

Er valt weinig te kiezen als je een borstprothese moet. Wij willen laten zien dat het ook anders kan. Onze borstprothese is passend in jouw favoriete BH, direct op de huid.

Zo hoef je niet op zoek naar dure alternatieven maar kun je gebruik blijven maken van de BH’s die je het liefst draagt.

Een aparte zwemprothese of sportprothese is niet meer nodig ook hiervoor gebruik je je vertrouwde bad & sportkleding. De luchtige en ademende borstprothese sluit je huid niet af en voert de warmte weg.

Prothese zonder hoesje

Bij een zware mammaprothese hoort standaard een stevige prothese BH met een hoesje erin, anders blijft ze niet op haar plaats zitten en heb je kans dat ze eruit valt, dat is het laatste wat je wilt. Dat is natuurlijk ook logisch. Sinds onze lichte mammaprothese hoeft dat niet meer. De losse prothese voor in de BH hoeft niet in een hoesje maar kun je direct op de huid dragen. Ze neemt de temperatuur aan van je lichaam en dat zorgt voor een comfortabel gevoel.

We willen je niet op kosten jagen. Heb je al prothese bh’s die heerlijk zitten dan kun je die ook gewoon blijven dragen. Check wel regelmatig of je BH maat nog goed is want als je lichaam is veranderd dan veranderd ook je BH maat.

Belangrijk is dat je zelf kunt kiezen wat je prettig en mooi vindt om te dragen onze borstprothese is passend in jouw favoriete BH. Of je nu een enkelzijdige of een dubbelzijdige mastectomie hebt gehad dat maakt verder niet uit. De keuze in lingerie zonder hoesjes is gewoon vele malen groter en er zijn ook veel meer aanbieders op dat gebied. Ze past in lingerie met of zonder beugel, voorgevormd, een zero feel of sporttop dat is aan jou.

Je kunt nu de kleur van je prothese zelfs aanpassen aan de kleur van je lingerie, of andersom natuurlijk. Zo zie je dat het ook anders kan.

Borstprothese in jouw favoriete BH

2 Video's

Na je mastectomie een borstprothese waar je verder mee kunt

Met onze applicatie maak je een 3D scan van je lichaam, dit kan voor maar ook na je mastectomie. Hieruit volgt een borstprothese op maat die we voor jou kunnen printen als jij er aan toe bent.

Wil je al een borstprothese hebben klaar liggen in de eerste week na je operatie. In dat geval printen we een zachter exemplaar die je gevoelige gebied beschermd maar toch vorm geeft. Je kun haar al 10 dagen na de mastectomie dragen.

Heb je je mastectomie al even achter de rug dan gebruiken we ook de scan van je littekens. We printen een passende borstprothese die jaarlijks met je mee veranderd.

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie