Een alternatief voor
siliconen implantaten of zware borstprotheses

Het borstkankertraject is een rollercoaster, in enkele weken worden veel beslissingen genomen die invloed hebben op de rest van je leven. 

Ben je er nog niet uit hoe je verder wilt na een borstamputatie of wil je je opties open houden dan kun je op voorhand een 3D scan maken. Zo heb je jezelf in ieder geval alvast vastgelegd en geef je jezelf de kans om even op adem te komen en later te kijken wat jij wilt.

Gewoon plat of met een losse prothese in je BH of dit afwisselen. Kies voor een oplossing die bij jou en jouw levensstijl past. Wij bieden een alternatief voor siliconen implantaten of externe protheses.

Het IS Maatwerk ten opzichte van de traditionele protheses, het voelt natuurlijk, als iets speciaals voor mij

Siliconen Implantaten of uitwendige Protheses.
Jouw borst jouw keuze

De afgelopen decennia zijn siliconen implantaten of siliconen borstprotheses de standaard. De gebreken hiervan in beide gevallen zijn talloos. 

Wij vinden dat dit anders moet en anders kan: Met een externe borstprothese zó exact op maat gemaakt dat je haast vergeet dat je ‘m draagt. Ademend, pijnbestrijdend en esthetisch. Het beste alternatief voor je eigen, echte borst.

Zo kan jij je leven na de operatie zo goed mogelijk weer oppakken. Zonder zichtbare gebreken, met onbegrensde vrijheid. Een alternatief voor siliconen implantaten, jouw borst, jouw keuze.

Volg ons ook op social media

FAQ

Onze contactgegevens:

Mercuriusplein 1
Grubbenvorst,
5971 LW Nederland
info@hashtagtwo.nl
+31 77 220 3003

Locatie