Hashtagtwo not your first choice

Wanneer


Wacht je nog op een ingreep dan bestaat de mogelijkheid om alvast je borsten vast te leggen middels de Hashtagtwo App, we hebben dan al de digitale beelden. Na de ingreep kunnen we verschillende protheses aanbieden tijdens de genezing, de eerste kun je vrij snel dragen – na de eerste wondheling (ongeveer 10 tot 14 dagen) deze maken we hol en heel zacht zodat je litteken kan genezen, zodra je eraan toe bent kunnen we kijken dat we de volgende iets minder hol en wat meer passend op je lichaam maken. Dit valt gewoon onder de verschillende services, je betaalt niks extra’s voor de protheses die je nodig hebt.

Het meest ideale is als we een scan van je kunnen ontvangen met hierin nog je eigen borsten, dus voordat je geopereerd bent. We hebben dan meteen het goede voorbeeld. Na je operatie kun je dan de 2e scan maken van het littekengebied en deze beelden gebruiken we om de prothese te maken voor jou. Zodra het litteken geheeld is en het geopereerde gebied rustig is (meestal zo’n 10 tot 14 dagen na de operatie) kun je de eerste prothese dragen, deze worden zo gevormd dat ze de heling niet in de weg staan maar dat je wel alle voordelen hebt.

Dan heb je nu waarschijnlijk 0 of 1 borsten of een deel van een borst waar je een oplossing voor zoekt. Je litteken is al geheeld en rustig dus de scanbeelden kunnen gemaakt worden en we kunnen de prothese laten aansluiten op je lichaam.

Voor wie

De overgebleven borst dient als voorbeeld voor de prothese.

Mocht je dit voorbeeld niet meer hebben dan gaan we kijken welke vorm of gewicht jij prettig vindt bij jouw lijf. Je kunt dan bijvoorbeeld een scan maken met de BH en de protheses die je nu draagt of van een voorgevormde BH met de cup die je graag wilt gaan dragen. Ook gaan we een bibliotheek opbouwen waar je een nieuwe prothese kunt uitzoeken die bij jou past.

Mocht je nu een deelprothese op maat willen hebben dan kan dat natuurlijk ook.

Ook dat is natuurlijk een keuze maar wil je naast plat toch af en toe wat meer dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de protheses.